Regnskabsassistance for erhvervsdrivende

Larsen Regnskab er et enkeltmandsfirma, som tilbyder en række muligheder til mindre erhvervsdrivende inden for bogføring og regnskabsassistance i Storkøbenhavn.

Regnskabsassistance for erhvervsdrivende

Når man starter en virksomhed på, kommer forskellige spørgsmål sig hurtigt snigende: Hvordan laver jeg min selvangivelse? Hvornår skal årsregnskabet sendes ind? Skal mit regnskab stilles op på en bestemt måde? Hos Larsen Regnskab er min vision at hjælpe folk godt i gang og til at være selvkørende med deres regnskab med regnskabsassistance for erhvervsdrivende.

Årsregnskab

Et årsregnskab er et regnskab over din virksomheds økonomi, som skal udarbejdes en gang om året, f.eks. din virksomheds indtægter, udgifter, formue, moms, befordringsfradrag m.m.

Et årsregnskab skaber et godt overblik over din virksomheds økonomi, og for langt de fleste virksomhedstyper er det et krav, at du udarbejder en årsrapport. Der er forskellige krav, som årsrapporter skal overholde afhængigt af virksomhedstype – og det står jeg klar til at hjælpe dig med.

Selvangivelse for erhvervsdrivende

Det kan være uoverskueligt at udarbejde en selvangivelse til SKAT, da der findes mange forskellige fradrag, man kan benytte sig af – og det kan have en stor økonomisk betydning, om alle fradrag er indtastet korrekt. 

Jeg tilbyder derfor hjælp til udarbejdelse af selvangivelser, hvor jeg skræddersyer løsningerne specielt til hver enkelt kunde, så alle behov bliver dækket. På den måde får du udnyttet alle fradrag fuldt ud samt får indberettet til SKAT rettidigt.

Klargøring af regnskab for erhvervsdrivende

Jeg tilbyder klargøring, opstilling og udarbejdelse af forskellige typer regnskab efter behov. Det kan være en kompliceret affære at opstille et regnskab alt efter hvilken regnskabsklasse, din virksomhed tilhører, samt tage højde for de forskellige krav til hver klasse. 

Jeg sørger for et korrekt regnskab, hvor jeg bl.a. kan hjælpe med måneds- og kvartalregnskaber, klargøring af regnskab til revision hos statsautoriseret revisor, samt udarbejdelse af personligt regnskab.

Diverse regnskabsassistance for erhvervsdrivende i Storkøbenhavn

Udover de allerede nævnte opgaver, er der dog også meget andet inden for regnskab, jeg kan hjælpe med – bl.a. opgørelse af evt. varelagre, driftsanalyse og skræddersyet økonomirapport. Kort sagt kan jeg ordne alle opgaver, så du får overblik og tid til at foretage dig det, der skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Så har du brug for hjælp til at holde styr på dit regnskab, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Få regnskabsasstistance for erhvervsdrivende
Tag kontakt til mig i dag og få mere overskud i hverdagen.