Om Larsen Regnskab

Larsen Regnskab er etableret i 2011 af mig, Jens Larsen, som driver virksomheden i Storkøbenhavn. Det er mit mål at hjælpe din virksomhed godt i gang og give input til den daglige drift.
Min vision er at hjælpe iværksættere godt i gang og sørge for, at din tid bliver brugt på din virksomhed og ikke på administrative opgaver som regnskab, moms m.v.

Regnskab og bogholderi
i Storkøbenhavn

Mit mål med Larsen Regnskab

Idéen til Larsen Regnskab er opstået, fordi jeg i gennem en årrække har set mange venner og bekendte forsøge at starte en virksomhed op fra bunden. Efter kort tid begynder spørgsmålene og den daglige administration at komme snigende – og dette tager rigtig meget tid, som kunne være blevet brugt mere fornuftigt. Det kan være svært at kende til alle de opgaver, der er forbundet med at starte en virksomhed op, og det sidder jeg klar til at hjælpe dig med.

Baggrund

Min erhvervserfaring inden for økonomibranchen begyndte i 1994. Jeg har i løbet af min karriere opnået erfaring med regnskab og revision fra forskellige jobs, bl.a. som revisor, Business Controller og Finance Manager i forskellige firmaer. I dag er jeg Head of Finance hos Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

Bredt arbejdsområde

Fra 1993 til 2000 har jeg arbejdet for Revisionsfirmaet Chr. Mortensen – beliggende i Adelgade tæt ved Kgs. Nytorv i KBH. Her fik jeg min basisuddannelse i regnskab samtidig med, at jeg sideløbende læste HD-R. Jeg har sidenhen arbejdet for bl.a. Akademikernes A-kasse, Lån & Spar Bank A/S, Santander Consumer Bank A/S og Maersk Supply Service A/S.

Har du lyst
til at høre mere?
Tag kontakt til mig i dag og få mere overskud i hverdagen.