Bogholderiydelser

Larsen Regnskab er et enkeltmandsfirma, som tilbyder en række muligheder til mindre erhvervsdrivende inden for regnskab og bogholderiydelser i Storkøbenhavn.

Bogholderiydelser i Storkøbenhavn

Når man starter en virksomhed på, kommer forskellige spørgsmål sig hurtigt snigende: Hvordan er det nu med moms? Hvad kan jeg trække fra? Hvilke krav er der til bilag og dokumentation over for skattevæsenet – og hvordan kommer jeg ordentligt i gang? Hos Larsen Regnskab er min vision at hjælpe folk godt i gang og hjælpe dem til at være selvkørende.

Registrering af bogholderiet

Jeg kan hjælpe med forskellige bogføringsopgaver og alt, der hører under termen. Jeg sørger for korrekt registrering af bogholderiet og at banken altid stemmer. 

Efter ønske fremsender jeg en økonomirapport skræddersyet til dig og dine behov. En sådan rapport kan bl.a. indeholde detaljeret perioderesultat, budgetopfølgning, opfølgning på debitorer/kreditorer, nøgletal, analyser og prognoser samt skatteberegninger.

Momsafregning

Bogføring er alle virksomhedens regninger og indtægter, som løber gennem virksomheden, og her hører moms også med. Ved bogføringen af momsafregningen skal alle salgs- og købsmoms blive registreret, og alle bilag, kvitteringer, regninger og fakturaen skal vedlægges. 

Ønsker du hjælp til momsangivelse og klargøring til momsindberetning, er du meget velkommen til at kontakte mig – så sørger jeg for, at alt bliver korrekt indberettet.

Indberetning til SKAT

Det kan være forvirrende og ikke til at finde ud af hvad, man skal indberette til SKAT. Hvilke oplysninger har de brug for, og hvornår er tidsfristen? Lad mig hjælpe dig med at finde hoved og hale i det.

Jeg kan hjælpe med at holde styr på, at indberetningen til SKAT sker løbende og altid inden deadlinen. Derudover sørger jeg for at få alle de nødvendige bilag med samt at udføre diverse skatteberegninger og skatteoptimeringer for dig.

Andre bogholderiydelser

Udover de allerede nævnte opgaver, kan jeg også hjælpe med meget andet inden for bogføring – bl.a. måneds-/kvartalregnskaber, budgetter og debitor-/kreditorstyring. Kort sagt kan jeg ordne alle opgaver, så du får overblik og tid til at foretage dig det, der skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Så har du brug for hjælp til at holde styr på dit bogholderi, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om bogholderiydelser i Storkøbenhavn og omegn.

Få assistance
til bogholderiydelser
Tag kontakt til mig i dag og få mere overskud i hverdagen.